Terug

Volg Hart van Nederland

Terras-pony Den Bosch stond ook nog ín de kroeg

Dieren

20 jan 2023, 21:50

De pony die onder anderen een CDA-raadslid maandag achterliet op een terras van een café in Den Bosch heeft die dag ook in een kroeg gestaan. Omroep Brabant heeft daarvan beelden in bezit. Daarop is te zien dat het kleine paard geaaid en gevoerd wordt met feestmuziek die hard aanstaat.

Vrijdag is de lokale CDA-fractie van het Gelderse Maasdriel in gesprek gegaan met het raadslid naar aanleiding van de eerdere berichten dat hij het dier had achtergelaten op een terras. Fractievoorzitter Robert van Dijk laat weten dat hij zaterdag met informatie komt over wat er uit dat gesprek naar voren is gekomen. Van Dijk sprak eerder van een "kwajongensstreek". Hij was vrijdagavond er niet van op de hoogte dat de pony ook in een kroeg in Den Bosch heeft gestaan.

De eigenaresse van het betreffende café zegt tegen Omroep Brabant dat ze de pony zo snel mogelijk naar buiten stuurde toen ze het dier opmerkte. Vermoedelijk zijn twee mannen, onder wie het raadslid, daarna met de pony naar het café in de binnenstad gegaan waar het dier aan het einde van de middag op het terras werd achtergelaten. De pony is die avond opgehaald door de dierenambulance.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.