Terug

Volg Hart van Nederland

Pasgeboren rode titi-aapje uit Avifauna overleden

Pasgeboren rode titi-aapje uit Avifauna overleden

Dieren

26 juli 2022, 14:30

Het zeldzame dwergaapje dat in juli geboren werd in Vogelpark Avifauna, is onverwachts overleden. Waar het aapje, een rode titi, aan is overleden is nog onduidelijk.

In juli ging de vlag nog uit in het vogelpark, omdat de aapjes zeldzaam zijn: in Nederland heeft verder alleen de Apenheul titi's. Dat in Avifauna eentje geboren mocht worden was dan ook reden voor veel vreugde onder de verzorgers. Vijf dagen geleden jubelde het park op Instagram nog dat het "supergoed" ging met de kleine aap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.