Terug

Volg Hart van Nederland

Paard overleden na frontale botsing met auto in Ressen

Dieren

25 jan 2023, 06:40

Op de Stationsstraat in het Gelderse dorpje Ressen heeft dinsdagavond een frontale botsing plaatsgevonden tussen een auto en een paard. Het paard overleefde dat niet. De bestuurder van de auto raakt gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Kort voor het ongeluk waren twee paarden ontsnapt bij een boer. Eén van hen belandde op de weg en werd geraakt door een auto die het dier niet meer kon ontwijken. Het paard overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De automobilist raakte gewond aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie wist het andere paard te vangen onder een brug, vlakbij het treinspoor. De eigenaar heeft het dier opgehaald. De auto die betrokken raakte bij het ongeval is afgesleept. Vanwege het ongeval was de weg enige tijd dicht.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.