Terug

Volg Hart van Nederland

Na een week lang spanning eindelijk goed nieuws: zwarte wouw Herman is weer terug

Na een week lang spanning eindelijk goed nieuws: zwarte wouw Herman is weer terug

Dieren

26 feb 2023, 13:26

Het was een spannende week voor Dierenpark Hoenderdaell. Eerder deze week ontsnapte roofvogel Herman tijdens het voeden, maar na een paar dagen zoeken is de zwarte wouw weer terecht.

Begin deze week wist Herman te ontsnappen door een opening in het net tijdens het voeren. De afgelopen dagen bleef hij in de buurt en vloog hij regelmatig langs het dierenpark, meldt NH Nieuws.

Medewerkers van het dierenpark in Anna Paulowna hebben elke dag van de week in de gaten gehouden of Herman in de buurt van zijn verblijf zat. Op zondag zat de vogel zo dichtbij, dat ze hem konden lokken met voer. Toen konden de medewerkers hem pakken.

"Herman zit weer bij zijn twee soortgenoten en het gaat goed met hem", schrijft het dierenpark op Facebook.

Met deze (blije) foto's erbij:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.