Terug

Volg Hart van Nederland

Koe neemt wandelaar te grazen op heide bij Laren

Dieren

14 feb 2023, 14:07

Een man in het Noord-Hollandse Laren is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangevallen door een koe.

Wat een rustige wandeling over de Zuiderheide had moeten worden, liep net even anders voor het slachtoffer. Ter hoogte van Theehuis 't Bluk kwam de man net iets te dicht bij een van de koeien, waarop hij werd aangevallen. De grazer wist de voorbijganger dusdanig te verwonden dat hij naar het ziekenhuis moest voor behandeling.

Op de heide tussen Laren en Hilversum hangen op verschillende plekken bordjes, waarop wordt gewaarschuwd om minimaal 25 meter afstand te houden van de koeien.

Beeld: Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.