Terug

Volg Hart van Nederland

Kat dood na beschieting door luchtbuks: 'Stop hiermee'

Kat dood na beschieting door luchtbuks: 'Stop hiermee'

Dieren

20 sep 2022, 13:55

Het politieteam uit Noord-Brabant schrikt van hoeveel katten er zijn beschoten in de buurt van Eersel. Iemand zou het daar met een luchtbuks hebben gemunt op katten.

"Afgelopen week hebben wij meerdere meldingen gekregen dat er katten waren beschoten met een luchtbuks", aldus de politie. Eén kat werd in het oog geraakt en moest dat oog hierdoor missen. "Helaas was een kat er zodanig ernstig aan toe dat men deze moest laten inslapen".

Stop hiermee

In een Instagrambericht roept de politie op te stoppen met deze dierenmishandeling. "Stop het beschieten van weerloze dieren!" Ook vraagt de politie getuigen mishandeling of verwaarlozing zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.