Terug

Volg Hart van Nederland

Frogers nemen afscheid van hun Bobby: 'Houden van is ook loslaten'

Frogers nemen afscheid van hun Bobby: 'Houden van is ook loslaten'

Dieren

17 apr 2022, 12:08

De Frogers hebben afscheid genomen van hun hond Bobby. Dat maakt Natasja Froger bekend op Instagram. Zij plaatst een foto van de viervoeter met daarbij een droevige tekst.

Bobby had kanker. "Houden van is ook loslaten, al doet dat zo ontzettend en gemeen veel pijn", schrijft Natasja Froger (56). De Frogers kwamen er afgelopen week achter dat Bobby ziek was omdat het dier niet meer at. Na onderzoek bleken de tumoren al uitgezaaid te zijn naar al haar organen.

Om het huisdier niet te laten lijden, werd besloten haar in te laten slapen. "Vrolijk was ze tot de laatste minuut en ook hebben we nog wandelingen kunnen maken, wat de beslissing nog moeilijker maakt, maar het is beter voor haar", schrijft Natasja.

Veel volgers wensen Natasja en haar gezin veel sterkte met dit verlies. "Wat een vreselijk gemis", laat iemand weten die hetzelfde zegt meegemaakt te hebben. "Heel veel sterkte en kracht, het is je kind", deelt een ander. Een derde laat weten: "Hij heeft 't nu goed in de hondenhemel."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.