Terug

Volg Hart van Nederland

Eigenaar laat hond achter in hete camper, politie in actie

Eigenaar laat hond achter in hete camper, politie in actie

Dieren

4 aug 2022, 12:39

Agenten in Amstelveen hebben dinsdagmiddag een hond uit een zeer warme camper moeten redden. Dat meldt de politie.

De camper stond geparkeerd aan de Mensinge, meldt de lokale nieuwssite AAN!, vlakbij het Amstelpark. De hond werd daar rond 18.00 uur ontdekt in de loeihete camper. "De temperaturen waren dusdanig opgelopen dat de politie het zorgwekkend vond", zegt een politiewoordvoerder aan de site. "Daarom hebben we een ruit ingeslagen en de hond meegenomen naar het bureau."

Toen de eigenaar erachter kwam dat bij zijn camper een ruitje was ingetikt en zijn hond weg was, meldde hij zich op het bureau. Daar werd hij verhoord en kreeg hij een boete van 400 euro. Zijn hond is op het bureau achtergebleven.

Foto: ter illustratie, via ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.