Terug

Volg Hart van Nederland

Drie puppy's vastgebonden en achtergelaten in natuurgebied Venlo

Drie puppy's vastgebonden en achtergelaten in natuurgebied Venlo

Dieren

28 mrt 2023, 13:35

In het natuurgebied Jammerdal in Venlo zijn drie jonge hondjes aangetroffen. Dat meldt Dierenpolitie Limburg op Facebook. Zij zijn inmiddels een onderzoek gestart en de puppy's zijn ondergebracht bij een dierenasiel.

Waarschijnlijk zijn de puppy's zes maanden oud en een kruising tussen een spaniël en een terriër. Ze zijn niet gechipt of geregistreerd. Volgens de dierenpolitie kunnen ze ook achtergelaten zijn vanuit Duitsland.

Gezond

Coen Goumans van dierenasiel Op de Smakterheide zegt tegen Hart van Nederland dat het goed gaat met de beestjes. "Gisteren zijn ze bij de dierenarts geweest, vanochtend zijn ze ontwormd, en morgen worden ze gechipt en krijgen ze een paspoort."

De dieren blijven twee weken in het asiel. Tot die tijd kunnen mensen die geïnteresseerd zijn om een van de viervoeters te verzorgen zich melden. "Meerde mensen die de pups graag willen hebben, hebben zich al gemeld."

De dierenpolitie vraagt mensen die de hondjes mist, iets gezien hebben of weten waar ze vandaan komen, zich te melden via 144.

Foto: Dierenpolitie Limburg

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.