Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer redt vastzittende kitten uit geparkeerde auto

Brandweer redt vastzittende kitten uit geparkeerde auto

Dieren

17 juni 2023, 12:57

De brandweer in Terneuzen heeft vrijdagmiddag een kitten bevrijd uit een auto. Het diertje zat vast tussen auto-onderdelen.

Het diertje zat klem in een auto die geparkeerd stond in de parkeergarage in Terneuzen. Aan het begin van de middag deed de brandweer al een poging om het katje te bevrijden, maar dat mislukte.

Onder de motorkap

Toen de eigenaar van de auto later op de middag ook aanwezig was, probeerde de brandweer het opnieuw. "Na het openen van de motorkap hebben we de kitten kunnen bevrijden", schrijft de brandweer op Facebook.

Inmiddels gaat het beter met de kitten en lijkt hij van de schrik bekomen. "Hij maakt het naar omstandigheden goed", aldus de brandweer.

Beeld: Brandweer Terneuzen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.