Terug

Volg Hart van Nederland

Acht honden met schrik vrij bij ongeval met busje van uitlaatservice

Dieren

27 jan 2023, 15:00

Twee bestuurders en acht honden kregen vrijdagmiddag de schrik van hun leven bij een ongeval op de N229 bij het Utrechtse Werkhoven. Een auto en een busje van een hondenuitlaatservice botsten daar op elkaar.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur. Vermoedelijk wilde het busje van de uitlaatservice de provinciale weg opdraaien vanaf de parallelweg, op hetzelfde moment dat de automobilist daar reed. De schade aan beide auto's is groot.

De twee bestuurders liepen lichte verwondingen op, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De honden in het busje bleven ongedeerd. De dierenambulance kwam nog wel ter plaatse voor de zekerheid, maar hoefde niet in actie te komen. De honden worden met een ander busje terug naar hun baasjes gebracht.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.