Terug

Volg Hart van Nederland

Dennis Schouten in gezicht gestoken tijdens uitgaan in Enschede

112

4 mrt 2023, 08:49

Dennis Schouten is vrijdagnacht rond 03.00 uur in zijn gezicht gestoken tijdens het uitgaan in Enschede. Dat schrijft de Roddelpraat-presentator op zijn Instagram. Op foto's is te zien dat Schouten (27) een flinke snee in zijn wang heeft.

"Ik ben vannacht rond 3:00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede", schrijft Schouten op zijn Instagram-pagina. Volgens hem gebeurde het zonder reden. "Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed", schrijft Schouten. "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland."

"Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken."

Aangifte gedaan

Schouten heeft zaterdagochtend direct aangifte gedaan van zware mishandeling, tijdens een bezoek dat hij kreeg van de politie. De politie doet onderzoek naar de gebeurtenis, zegt een woordvoerder. "We zijn bekend met het incident. Het is nu aan ons om uit te zoeken wat er precies is gebeurd, aan de hand van de aangifte. Er zijn vannacht geen aanhoudingen verricht."

De politie roept mensen die iets hebben gezien op zich te melden als getuige. Schouten heeft besloten om het incident direct in het openbaar te communiceren "omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren".

Schouten zou vorig jaar juli ook al betrokken zijn geraakt bij een steekpartij in Glanerbrug na een uit de hand gelopen ruzie. Het incident werd besproken aan tafel bij Shownieuws:

'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'
0:54
'Dennis Schouten betrokken bij steekpartij'

Roddelpraat

Schouten heeft samen met zijn collega Jan Roos het succesvolle YouTubekanaal Roddelpraat. Wekelijks doen de twee mannen hierin controversiële uitspraken en maken ze BN'ers belachelijk. Het programma trekt online honderdduizenden kijkers per aflevering.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.