Terug

Volg Hart van Nederland

Buurtbewoners pakken groots uit met kerstgeschenk voor postbezorger Pamuk

Buurtbewoners pakken groots uit met kerstgeschenk voor postbezorger Pamuk

nieuws

25 dec 2020, 20:20

Bewoners van het Amstelkwartier in Amsterdam zijn hun favoriete postbezorger Pamuk zo dankbaar dat ze hem hebben verrast met een groots kerstgeschenk. De buurt vindt het geweldig hoe hard de bezorger werkt in coronatijd en beloont hem met bloemen, een kerstpakket en een cheque van ruim 4000 euro. Pamuk speelt een belangrijk rol in de buurt. Volgens bewoners zorgt hij namelijk altijd voor positiviteit en verbinding in de wijk. Iedereen draagt dan ook graag bij aan een hartverwarmend bedankje voor hun lievelingsbezorger.

Knuffel geven

Een van de bewoners maakte een video van het moment dat Pamuk zijn cadeaus in ontvangst neemt. De bezorger pakt eerst een kaart uit waar alle namen opstaan van mensen die hebben bijgedragen aan het cadeau. Hij is duidelijk overweldigd door hoeveel bewoners deze kerst aan hem hebben gedacht. Daarna komt Pamuk erachter hoe veel de inzamelingsactie van de buurt hem heeft opgeleverd. De pakketbezorger mag een cheque van maar liefst 4060 euro in ontvangst nemen. Hij kan op dat moment niet veel meer uitbrengen dan: "Nee" en "oooh". Als Pamuk een beetje is bijgekomen kan hij zijn blijdschap onder woorden brengen: "Ik ben echt blij. Het liefst wil ik iedereen een knuffel geven, maar dat kan nu helaas niet," zegt de pakketbezorger. Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Christian Seijkens (@christianpseijkens)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.