Terug

Volg Hart van Nederland

Brouwerijen weer volop aan de bak bij aankondiging versoepelingen: 'Hier doe je het voor'

nieuws

25 jan 2022, 22:30

De horeca gaat weer van het slot en dat is niet alleen goed nieuws voor alle cafés en restaurants, maar ook brouwerijen kunnen weer vol aan de bak. Het bier in de kroeg moet natuurlijk weer bijgevuld worden, want reken maar dat er een hoop doorheen gaat de komende weken.

"Als het zo gaat, hebben we een gezellig jaar voor ons", zegt Theo Hogendoorn van brouwerij Artemis in Dronten dinsdag tegen Hart van Nederland.

'Hier doe je het voor'

Dinsdagochtend dacht Theo nog een rustige dag tegemoet te gaan, maar naarmate de dag vorderde, stroomden de bestellingen binnen. Inmiddels rijdt Theo van hot naar her om zijn klanten, veelal horecagelegenheden, (speciaal)bier te brengen. "Hier doe je het voor. Bier naar de man toebrengen, zodat er van kan worden genoten", straalt hij.

Het spontaan aan de bak moeten is geen probleem voor de brouwer. Sterker nog, Theo is vooral blij dat de tap overal weer open gaat. "We kunnen weer proeverijen geven, rondleidingen geven en er komen weer aanvragen voor bierfestivals binnen. We rijden weer lekker rond."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.