Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer redt man en hond uit woning na brandmelding in Den Bosch

112

23 dec 2020, 10:13

Een man en zijn hond zijn woensdagochtend door de brandweer uit hun huis aan de Smaragd in Den Bosch gered na een brandmelding die door oplettende buren was gemaakt. De buren roken een brandlucht en zagen rook en schakelden meteen de hulpdiensten in. De brandweer kwam via de achterkant van de woning het pand binnen, dat op dat moment vol rook stond. De bewoner was op de bank in slaap gevallen en werd samen met zijn hond de rokerige woning uit geholpen. Al snel bleek dat er geen sprake was van brand maar dat de rook het gevolg was van een vergeten pan op het vuur.

Rook ingeademd

Zowel de man als zijn hond hebben rook ingeademd. De bewoner is naar het ziekenhuis gebracht, zijn hond kreeg van de buren en ambulancemedewerkers wat water om te drinken. De hond maakt het goed. De brandweer heeft de woning na de brand geventileerd. Beeld: Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.