Terug

Volg Hart van Nederland

Borstkanker geconstateerd bij oud-minister Cora van Nieuwenhuizen: 'Er woedt een storm in mijn hoofd'

Borstkanker geconstateerd bij oud-minister Cora van Nieuwenhuizen: 'Er woedt een storm in mijn hoofd'

nieuws

22 feb 2023, 16:29

Cora van Nieuwenhuizen (59) heeft droevig nieuws gedeeld op Twitter: ze laat weten dat er bij haar borstkanker is geconstateerd.

De voormalige minister is in de war sinds ze het nieuws woensdagochtend heeft ontvangen, schrijft ze. "Er woedt een storm in mijn hoofd sinds ik deze ochtend heb vernomen dat ik borstkanker heb. Mijn gevecht hiertegen heeft nu prioriteit. Andere zaken zijn voorlopig minder belangrijk."

Tekst gaat verder onder de tweet:

Van Nieuwenhuizen was vanaf oktober 2017 tot augustus 2021 minister van Infrastructuur en Waterstaat in kabinet Rutte III. Van 2010 tot en met 2014 was Van Nieuwenhuizen lid van de Tweede Kamer voor de VVD. Tussen 2014 en 2017 was ze lid van het Europees Parlement.

Na haar vertrek uit de politiek is ze voorzitter van Vereniging Energie-Nederland, de branchevereniging voor grote energiebedrijven zoals Essent, Eneco, Shell, Gazprom en Vattenfall.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.