Terug

Volg Hart van Nederland

Boeren mogen niet demonstreren bij paleis Huis ten Bosch

Boeren mogen niet demonstreren bij paleis Huis ten Bosch

Politiek

16 nov 2020, 15:33

Farmers Defence Force mag dinsdag niet demonstreren bij Huis ten Bosch in Den Haag. Het protest bij het koninklijk paleis is niet toegestaan, de boeren moeten naar de Koekamp, niet ver van station Den Haag Centraal. De boeren willen een verzoekschrift aanbieden aan koning Willem-Alexander. Een kleine delegatie mag daarvoor naar het Kabinet van de Koning, bij de Hofvijver. Mensen die per auto of tractor naar Den Haag komen, kunnen die parkeren op de Benoordenhoutseweg, niet ver van het Malieveld.

Verkeersdrukte

ANWB waarschuwt automobilisten dinsdag in en rond Den Haag voor mogelijke vertraging vanwege de acties. Wat het boerenprotest precies gaat betekenen voor de verkeersdrukte, is volgens de ANWB en Rijkswaterstaat op dit moment nog “koffiedik kijken”. De actiegroep heeft namelijk nog niet exact bekendgemaakt hoeveel boeren met het protest meedoen, of ze met de trekker komen, welke route ze nemen en of ze over de snelweg gaan. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.