Terug

Volg Hart van Nederland

Binnen een dag al monsterbedrag opgehaald voor in brand gestoken ijsbaan Hoogeveen

112

30 dec 2020, 12:57

In Hoogeveen werden maandagavond meerdere branden gesticht, onder meer auto's en het clubgebouw van IJsvereniging VIOS in Hollandscheveld gingen in vlammen op. Maar Hollandschevelders schieten 'hun' ijsvereniging te hulp, en hoe! "De vrijwilligers die dag in dag uit klaarstaan om de ijsbaan en het clubgebouw te onderhouden zijn verslagen door dit gebeuren!", schrijft Wout Smit, die dinsdag meteen een crowdfundactie startte. "Ik hoop dat wij als Hollandschevelders genoeg doneren om VIOS in staat te stellen een prachtig nieuw clubgebouw te realiseren! Doet u mee? Alle kleine beetjes helpen!" Lees ook: Auto's en ijsbaangebouw in Hoogeveen in brand gestoken

11.000 euro ingezameld

Dat was bepaald niet tegen dovemansoren gericht. Binnen 17 uur is er al bijna 11.000 euro ingezameld voor de heropbouw. Uit reacties blijkt dat veel Hollandschevelders de ijsbaan een warm hart toedragen, want IJsvereniging VIOS, "wie is hier vroeger níet geweest?".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.