Terug

Volg Hart van Nederland

Bij kinderspeelplaats masturberende taxichauffeur betrapt en gefilmd

Bij kinderspeelplaats masturberende taxichauffeur betrapt en gefilmd

112

3 juni 2017, 21:27

In Den Bosch heeft een voorbijganger een taxichauffeur die zichzelf bevredigde terwijl hij uitkeek op een kinderspeelplaats betrapt en gefilmd. De beelden werden vervolgens massaal gedeeld op Facebook en al snel werd zijn adres achterhaald. De adresgegevens werden ook weer op social media gedeeld, met als resultaat stenen door zijn raam. Ook werd hij door een aantal mannen in elkaar geslagen. Hij is door de politie in veiligheid gebracht. De politie onderzoekt ondertussen of de man daadwerkelijk iets strafbaars doet op de video. De man is door het chauffeursbedrijf - dat ook leerlingen en gehandicapten vervoert - inmiddels op non-actief gesteld. De directie van het vervoersbedrijf reageerde op Facebook als volgt op de kwestie: "Gisterenavond hebben wij een film ontvangen over een schokkend incident met een van onze chauffeurs. Wij zijn erg geschokt en nemen deze video dan ook uiterst serieus, de chauffeur in kwestie hebben we dan ook meteen op non-actief gezet. Natuurlijk nemen wij dit incident zeer hoog op en zijn wij nu verder de zaak aan het onderzoeken. Graag verzoeken wij jullie ondanks de serieuze vermoedens de video niet verder te delen op internet, omdat dit bij een eventuele vervolg stappen een nadelig impact kan hebben." Beeld: Reality Photo https://www.facebook.com/VanDrielGroep/posts/1356789284401413

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.