Terug

Volg Hart van Nederland

Betonregen bij buren door losgeslagen slang: 'Geen zonnetje meer in huis'

Betonregen bij buren door losgeslagen slang: 'Geen zonnetje meer in huis'

112

9 dec 2020, 15:29

Bewoners van een rijtjeshuis in het Limburgse Itteren kunnen voorlopig fluiten naar natuurlijk daglicht, dankzij de overburen. Daar werd met een grote kraan beton gestort, maar dat ging op zijn zachtst gezegd niet helemaal goed. Tijdens het storten schoot een slang los waardoor de woning er tegenover werd 'getrakteerd' op een betonregen over het dak, schrijft de politie in Maastricht op Facebook. Extra vervelend, omdat er zonnepanelen p het dak lagen. Het resultaat? "Vandaag... is er geen zonnetje meer in huis."

Onderling afgehandeld

De politie heeft de gemeente in kennis gesteld over het incident, de kwestie wordt onderling afgehandeld door de verzekering. Foto: Politie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.