Terug

Volg Hart van Nederland

Bergkamp verdedigt onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag Arib: 'Ik steek geen mes in haar rug'

Bergkamp verdedigt onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag Arib: 'Ik steek geen mes in haar rug'

Politiek

29 sep 2022, 10:31

 Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp vindt niet dat zij oud-Kamervoorzitter Khadija Arib "een mes in de rug" steekt met een onderzoek naar klachten over haar. Arib is woest over dat onderzoek en spreekt van "opnieuw een ‘anonieme’, politieke dolksteek in mijn rug".

"Maar die aantijgingen werp ik verre van mij", aldus Bergkamp. Arib zou een onveilige werksfeer gecreëerd hebben toen zij nog voorzitter was. Het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer heeft unaniem ingestemd met het onderzoek.

Bovenstaande reportage verscheen eerder bij Hart van Nederland.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.