Terug

Volg Hart van Nederland

Bejaarde vrouw in woning Landgraaf overvallen

Bejaarde vrouw in woning Landgraaf overvallen

112

30 dec 2020, 08:32

Een bejaarde vrouw is woensdagochtend in haar woning in Landgraaf overvallen door vermoedelijk twee personen. De vrouw raakte niet gewond. Of er iets is buitgemaakt, is nog onduidelijk. Ook is onduidelijk hoe de overvallers de woning van de vrouw zijn binnengekomen. Voor zover nu bekend maakten de daders tijdens de overval geen gebruik van wapens.

Spoorloos

De overvallers zijn nog spoorloos, dus de politie verzoekt mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben of meer weten, zich te melden. https://twitter.com/PolLimburg/status/1344139208991105024

Beeld: Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.