Terug

Volg Hart van Nederland

Auto linkt moord op advocaat Derk Wiersum aan crimineel Ridouan Taghi

Auto linkt moord op advocaat Derk Wiersum aan crimineel Ridouan Taghi

112

14 nov 2019, 14:41

De politie heeft in het onderzoek naar de moord op advocaat Derk Wiersum een duidelijk verband gevonden met de meest gezochte verdachte van Nederland Ridouan Taghi, meldt De Telegraaf. Eén van de drie bij de aanslag gebruikte auto’s is namelijk te linken aan een persoon uit het directe netwerk rond Taghi. Het gaat om een van de in beslag genomen voertuigen die werden ingezet bij het observeren van Wiersum bij zijn woning in Imstenrade in Amsterdam-Buitenveldert. Ook komt naar voren dat het 'moordcommando' dat de advocaat liquideerde een flat in de omgeving van de Bijlmerplein in Amsterdam als uitvalsbasis gebruiken. Lees ook: Geliquideerde advocaat werd al weken gevolgd door 'moordcommando' De moordenaars doken voor en na de liquidatie onder in deze flat, maar zijn nog steeds niet gevonden. Er zit momenteel één verdachte vast voor de moord op Wiersum, maar de politie gaat er vanuit dat er meer verdachten bij betrokken waren. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.