112

Dode bij schietpartij in woonwijk Nijmegen, vier personen aangehouden

Bij een schietpartij in Nijmegen is dinsdagmiddag “ondanks de inzet van verschillende hulpdiensten” iemand overleden, laat de politie weten. Er zijn vier personen aangehouden.

De politie is met meerdere agenten ter plaatse in de wijk Lankforst, ook is er een traumahelikopter ingezet. Wat er precies is gebeurd en of er nog meer slachtoffers zijn gevallen, kan een politiewoordvoerder nog niet zeggen.

De schietpartij vond binnen plaats, in een wijk met voornamelijk woonhuizen, aldus de zegsman. Er zijn vier personen aangehouden. Hun mogelijke betrokkenheid bij het incident wordt volgens de politie onderzocht.

Vier verdachten

Volgens Omroep Gelderland gaat het om drie mannen en een vrouw. Zij werden aangetroffen in de flat waar ook het slachtoffer werd gevonden. Het slachtoffer zou een man zijn. Mogelijk is er sprake van een vijfde verdachte, die na de schietpartij zou zijn weggereden in een auto. Maar de politie kon dit dinsdagavond niet bevestigen.

Tekst: ANP
Beeld: SPS Media


Hart van Nederland ochtendbulletin

Hart van Nederland is nu ook elke ochtend op tv! Van 6.30 tot 10.00 uur praten we je op SBS6 bij over het laatste nieuws uit Nederland en krijg je het laatste Shownieuws. Op zaterdag zijn we er van 7.00 tot 10.00 uur en op zondag van 7.00 tot 9.00 uur.