112

Verdachte fatale schietpartij in Ridderkerk weer op vrije voeten

Eén van de twee verdachten die vastzaten voor de schietpartij in Ridderkerk van zaterdagmiddag is weer op vrije voeten. Het gaat om een 32-jarige vrouw uit Rotterdam. Ze blijft nog wel verdachte in de zaak.

De schietpartij was zaterdag omstreeks 15.15 uur op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Vechtstraat. Twee mannen uit Oud-Beijerland zijn zwaargewond geraakt toen de auto waarin ze zaten werd beschoten. Eén van de twee, een 30-jarige man, is korte tijd later overleden.

Voor de fatale schietpartij in vlakbij een winkelcentrum hield de politie al snel twee verdachten aan. De 32-jarige vrouw en een 33-jarige man, ook uit Rotterdam.

Lees ook: Man overleden na schietpartij in Ridderkerk, verdachten opgepakt

Onderzoek in volle gang

Het onderzoek naar de toedracht van de fatale schietpartij is nog in volle gang. De politie heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet. Getuigen worden gehoord en camerabeelden uitgekeken.

De politie komt graag in contact met getuigen en met mensen die camerabeelden bezitten maar deze nog niet hebben gedeeld met de politie. Ook zijn ze op zoek naar dashcambeelden.

Foto: politie