112

Twee doden door ongeluk bij inhalen in Luttelgeest

Twee mensen zijn om het leven gekomen door een zwaar ongeluk in Luttelgeest dat zaterdagavond plaatsvond. Een derde slachtoffer raakte zwaargewond.

De drie zaten in een auto op de Kuinderweg toen ze rond 19.45 uur bij een inhaalmanoeuvre van de weg raakten en tegen een boom reden. Er werd geprobeerd om een tractor in te halen. Of deze iets met het ongeluk te maken heeft is nog niet bekend.

Bij het ongeluk kwam een 78-jarige man uit Urk ter plekke om het leven. Een 82-jarige vrouw uit de Noordoostpolder overleed vandaag aan haar verwondingen. Het derde slachtoffer ligt nog met onbekende verwondingen in het ziekenhuis.

Al eerder dodelijk ongeluk

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Mensen die informatie hebben of iets hebben gezien wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Het is niet de eerste keer dat er een dodelijk ongeluk plaatsvond aan de Kuinderweg. Op 27 maart 2019 vond een ernstig eenzijdig ongeval plaats. Een 83-jarige bestuurder verongelukte toen hij van de weg en in een sloot terecht kwam.

Beeld: ETV Produkties