Misdaad

Stille tocht voor Chantal de Vries uit Hengelo, ze werd doodgestoken in kerstnacht

Nabestaanden van de doodgestoken Chantal de Vries uit Hengelo organiseren een stille tocht. Het wordt een fleurige wandeling met kaarsen, gerbera’s, roze en tijgerprintjes.

Dat is waarvan Chantal hield, zo is te lezen in de beschrijving van het Facebookevenement dat is aangemaakt. Iedereen die wil stilstaan bij het leven van Chantal wordt opgeroepen mee te lopen in de stille tocht.

Zondagavond om 19.00 uur verzamelen vrienden en familie zich op het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. Vanaf daar lopen zij naar naar de gedenkplek aan de Hampshire. Daar zijn bloemen gelegd nadat Chantal werd vermoord.

De 27-jarige Chantal werd in de nacht van 24 op 25 december doodgestoken aan de Hampshire in Hengelo. Getuigen die de vrouw aantroffen, verleenden tevergeefs eerste hulp en waarschuwden de politie.

Verdachte aangehouden

De politie heeft inmiddels een 27-jarige man uit Hengelo aangehouden voor de dodelijke steekpartij. Er is nog niets bekend over de aanleiding voor de steekpartij. De politie is op zoek naar mensen die er meer over kunnen vertellen.

Foto: Pixabay