112

Twee mannen opgepakt na steekpartij Den Haag, messen op straat gedumpt

Bij een steekpartij in Den Haag zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt. Er zou daarvoor ruzie zijn geweest. De politie kon twee mannen in de buurt oppakken.

De politie kreeg rond 22.40 uur een melding binnen van een vechtpartij op de kruising van de Lamarckstraat met de Laakkade. Toen agenten aankwamen, zagen ze meerdere mensen wegrennen. Op straat stonden twee mensen die gewond waren, een Hagenaar (34) en 32-jarige Duitser. Ze zouden met een scherp voorwerp gestoken zijn.

Een van de mannen die op de vlucht waren, zou een mes bij zich hebben. Een ander zou met een stoeptegel in zijn handen zijn weggerend. Uiteindelijk kon de politie een paar straten verderop twee mannen oppakken. Een van de verdachten verzette zich daarbij. Op beelden van de arrestatie lijkt het erop dat de verdachten geen Nederlands spreken.

In de buurt werden twee messen gevonden, onder meer onder een auto. Ook lag er een losse stoeptegel in de laadbak van een busje. De politie onderzoekt de rol van de twee aangehouden mannen bij de steekpartij. Van de twee slachtoffers moest er een naar het ziekenhuis gebracht worden.

Beeld: Regio15.nl