112

Politie zoekt 'stevige, kale man met bierbuikje' die twee meisjes aanrandde

De politie zoekt een man van naar schatting 35 tot 40 jaar oud die in de afgelopen twee maanden in Oost-Brabant twee meisjes van 13 en 18 aanrandde. De politie houdt er rekening mee dat de man opnieuw toeslaat.

Het 13-jarig meisje werd op 15 mei op de Molendijk in Hulsel aangerand. De dader trok haar ter hoogte van een schuilhut mee de bosjes in, waar hij haar knevelde. Hij nam het meisje mee naar een vennetje. Twee voorbijgangers hoorden het meisje gillen en schoten haar te hulp. De dader ging er vandoor.

Getuigenoproep

Een 18-jarige vrouw werd op 25 maart het slachtoffer van een aanranding op de Wagenbroeken in Casteren. Dit gebeurde ook in de buurt van een schuilhut. De politie gaat er vanuit dat de twee aanrandingen door dezelfde dader zijn gepleegd. Volgens beide slachtoffers en getuigen gaat het om een op het oog kale man met een stevig postuur en een bierbuikje.

Na de aanranding in Hulsel deed de politie een oproep voor getuigen. Naar aanleiding daarvan meldden zich nog twee vrouwen, die mogelijk met dezelfde man te maken te hebben gehad. Een van hen was een 17-jarig meisje dat vertelde dat ze werd gevolgd door een man toen ze op 6 mei van Bladel naar Netersel liep.