112

Groep mannen pleegt overval op supermarkt Swalmen, klanten nog binnen

Maandagavond tegen 21.00 uur is een supermarkt in het Limburgse Swalmen overvallen. Mogelijk is dit gedaan door een groep van vijf of zes mannen. Naast het personeel waren er ten tijde van de overval ook klanten in de nog geopende supermarkt aanwezig.

De politie laat weten dat er inmiddels twee aanhoudingen zijn verricht. Bij de eerste aanhouding is een waarschuwingsschot gelost door de agenten. Mogelijk volgen er nog meer aanhoudingen, rond 22.00 uur in de avond was de zoekactie nog volop bezig.

Zoekactie door Swalmen

Volgens een woordvoerder van de politie gaan er verschillende verhalen rond over het aantal overvallers. Duidelijkheid over het aantal daders kon dus nog niet gegeven worden. Wel kon aangegeven worden dat de zoektocht nog in volle gang was. Bij de overval zijn kassamedewerkers bedreigd met een mes en zijn geld en sigaretten buitgemaakt.

Bij de zoekactie zijn ook een speurhond en een helikopter ingezet. Over de identiteit van de aangehouden verdachten kon de politie nog niks zeggen. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen.

Foto: Track ’88