Opmerkelijk

Vrouw filmt hoe viespeuk zijn piemel aan haar laat zien in de trein

Een jonge vrouw kreeg tijdens haar treinreis van Amsterdam naar Utrecht de schrik van haar leven toen een man zijn geslachtsdeel aan haar liet zien. Ze voelde zich ongemakkelijk en durfde niet weg te lopen. In plaats daarvan filmde ze de viespeuk.

De vrouw stapte op zondagochtend 8 december rond 7.45 uur op station Amsterdam-Zuid in de sprinter richting Utrecht Centraal. Even later gaat een jonge man van begin 20 jaar tegenover haar zitten in een vierzitsplek. Verder zat er niemand bij hen.

De vrouw begon zich ongemakkelijk te voelen toen de man haar aandacht probeerde te trekken. Hij was namelijk constant naar haar aan het kijken. In eerste instantie probeerde ze het te negeren.

Man doet jas omhoog

Maar op een gegeven moment kon ze de man niet meer negeren: hij deed zijn jas omhoog en liet zijn erectie aan haar zien. De vrouw durfde niet weg te lopen, omdat ze dan langs de man moest. Ze vroeg hem meerdere keren om weg te gaan, maar hij bleef gewoon zitten.

Ze besloot daarom om de bizarre situatie te filmen. Na veel aandringen ging de viespeuk toch op een andere plek in de trein zitten. Toch kon het nog erger: toen de vrouw weg wilde gaan en daarom langs de man liep, sloeg hij haar op haar billen.

Viespeuk nog niet gepakt

Het voorval gebeurde begin december al, maar de viespeuk is nog altijd niet gepakt. De politie heeft daarom nu onherkenbare beelden gedeeld. De verdachte krijgt een week de tijd om zich te melden, anders komt hij wél met zijn gezicht in beeld.