112

Man (33) bewusteloos geslagen bij massale vechtpartij in cafetaria Vlijmen

Een 33-jarige carnavalsvierder is zaterdagnacht het ziekenhuis in geslagen na een massale vechtpartij in een cafetaria in Vlijmen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man met zijn hoofd tegen een muur wordt geduwd en daarna bewusteloos neervalt. Terwijl hij op de grond ligt, krijgt het slachtoffer ook nog rake trappen tegen zijn hoofd.

Eigenaar Star is geschokt door de vechtpartij in zijn zaak. De groep carnavalsvierders was nog nog twintig seconden binnen toen ze met elkaar op de vuist gingen. ”Ik had het het in eerste instantie niet eens door”, vertelt Star. ”Ik dacht dat ze een feestje aan het bouwen waren. Toen ik pas kwam kijken hoe het met ze ging, zag ik het er aan de hand was.”

Buiten levensgevaar

Het bewusteloos geslagen slachtoffer moest gewond naar het ziekenhuis worden gebracht. Inmiddels is hij weer thuis en buiten levensgevaar. De politie gaat de bewakingsbeelden uit de cafetaria onderzoeken. Getuigen van de vechtpartij worden opgeroepen om beelden die zij hebben gemaakt niet te verspreiden via social media, maar te delen met de politie.

Daarnaast worden alle carnavalsvierders die betrokken waren bij de vechtpartij, en te zien zijn op de bewakingsbeelden, opgeroepen zich te melden.