112

Man (18) zwaargewond bij steekpartij na ruzie in Spijkenisse, één verdachte aangehouden

Een 18-jarige man uit Spijkenisse is zondag zwaargewond geraakt toen hij na een ruzie werd gestoken. De politie startte direct een onderzoek naar de daders en heeft een 21-jarige plaatsgenoot aangehouden. Naar een tweede verdachte wordt nog gezocht.

Volgens getuigen werd het slachtoffer achternagezeten door de twee verdachten. Hij zou in een steeg aan de Wikkedreef zijn mishandeld. Omwonenden die het zagen gebeuren, sprongen tussenbeide. De twee verdachten sloegen daarop op de vlucht, maar wisten het slachtoffer eerst nog te steken.

De 18-jarige man raakte daarbij zwaargewond, maar was wel aanspreekbaar. Omwonenden hebben het slachtoffer eerste hulp verleend en de politie gewaarschuwd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en verkeert buiten levensgevaar.

Tweede verdachte

De tweede verdachte, waar nog naar wordt gezocht, droeg een grijs trainingspak. Hij heeft een donkere huidskleur en donker krullend haar. Mensen die iets hebben gezien van het incident of camerabeelden hebben waarop de verdachten of het slachtoffer te zien zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Beeld: Video Duivestein