112

Peperdure Lamborghini crasht in sloot bij Heemskerk, bestuurder spoorloos

De politie stuitte in een sloot langs de Communicatieweg in Heemskerk op een vreemd tafereel. Er lag een spierwitte Lamborghini Aventador Roadster in het water, met één van de vleugeldeuren wagenwijd open. De eigenaar? Die is nog steeds spoorloos.

Lees ook: Man die agent neersloeg bij trouwstoet Rotterdam blijft langer vast

Volgens de politie raakte de auto van de weg nadat hij flink gas gaf en tegen twee andere auto botste. De Lamborghini – die rondreed met een Duits exportkenteken – belandde daarop in een sloot.

Lamborghini crasht, bestuurder vlucht

In plaats van rustig afwachten tot de politie ter plaatse was, stapte de bestuurder van de Italiaanse exoot uit zijn auto, om er met een andere auto vandoor te gaan. De gecrashte Lamborghini – die tweedehands een slordige 250.000 euro kost – bleef eenzaam en alleen achter in de sloot. “De auto is heel erg stuk”, aldus de politie.

Lamborghini crasht in de sloot

Een woordvoerder van de politie vermoedt dat de bestuurder vandaag onderweg was naar of terugkwam van een bruiloft. “Zowel de bestuurder van de Lamborghini als de bestuurder van de auto waarin de twee na de crash vertrokken, waren heel strak in pak. Zulke auto’s worden weleens uitgeleend voor een trouwstoet, dat kan ook hier goed het geval zijn.”

De politie roept de bestuurder van de supercar op om zich snel te melden. Ze willen graag met hem in gesprek.

Beeld: NieuwsFoto