Hart van Nederland-drone vliegt morgen boven Nijverdal

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt zaterdagmiddag boven de regio Nijverdal in Overijssel. Tussen 14.00 en 16.00 uur filmt de drone jullie steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

Vertel ons hier wat je van plan bent en waar je gaat staan. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Wees lekker creatief! Maar gewoon zwaaien mag natuurlijk ook.

We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Als we langskomen bellen we je van tevoren. Heb je geen telefoontje gekregen? Dan komen we helaas niet langs. Vanwege de regels voor het vliegen met een drone zoeken we zoveel mogelijk adressen buiten de bebouwde kom.

Volg in ons liveblog het laatste nieuws over het coronavirus

Hart van Nederland-drone

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een andere provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Vandaag vlogen we met de drone over Meppel. De Drenten hadden veel moeite gestoken in mooie boodschappen tegen corona. Bekijk hieronder de prachtige beelden.

Tekst gaat verder onder video

Waar komen we nog meer?

Morgen doen we dus het Overijsselse Nijverdal aan. Eerste Paasdag vliegen we in de buurt van Etten-Leur in West-Brabant, Tweede Paasdag komen we naar Zeeuws-Vlaanderen toe. Dinsdag bezoeken we de regio rond het Groningse Leek en woensdag kunnen mensen in de Bollenstreek in Zuid-Holland hun boodschappen achterlaten.