Hart van Nederland-drone vliegt morgen bij Leek, woensdag in de Bollenstreek

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt morgen boven het Groningse Leek! De drone filmt jouw steunbetuigingen voor de mensen in de zorg, of voor familie, vrienden en andere dierbaren die we door corona nu even niet kunnen vasthouden en knuffelen.

Vertel ons hier wat je doet en waar je staat. Alles mag: spandoeken, tekeningen, figuren van vlaggetjes of auto’s. Wees creatief! Gewoon zwaaien mag natuurlijk ook. We proberen zoveel mogelijk plekken te bezoeken. Die bellen we van tevoren.

Drone tegen corona

De speciale Hart van Nederland-drone vliegt elke dag over een provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen. Gisteren vlogen we boven Etten-Leur.

Waar vliegt de drone nog meer?

Woensdag is de drone in de buurt van Noordwijkerhout in de Zuid-Hollandse Bollenstreek. Die regio was de afgelopen dagen flink in het nieuws vanwege de dagjesmensen die toch naar de bollen kwamen kijken. Bewoners van de Bollenstreek nodigen we natuurlijk van harte uit om een boodschap achter te laten, toeristen roepen we vooral op thuis te blijven.

Later deze week vliegen we nog boven de Achterhoek (donderdag 16 april) en in de buurt van het Friese Holwerd (vrijdag 17 april).