Dieren

Fotogenieke Po is een regelrechte hit op Instagram: 'We merken dat mensen blij worden van haar'

Het Haagse hondje Po is een hit op Instagram. Door heel Den Haag poseert het hondje met een zonnebril, een koptelefoon of een glimlach op de foto’s. Dat mensen er vrolijk van worden is het te zien aan het aantal volgers van het account. Binnen twee maanden had het hondje al ruim 4000 volgers op Instagram.

Het begon anderhalf jaar geleden toen Tonia en Bjorn naar Den Haag verhuisden vanwege hun stages in Rotterdam en Amsterdam. Uiteindelijk zijn ze blijven hangen omdat ze verliefd werden op de stad. ”Voor Valentijnsdag hadden we besloten om eens te gaan kijken naar pup. We zagen Po, Po zag ons en toen werden we verliefd. Totaal onvoorbereid namen we haar mee naar huis”, vertelt Tonia blij.

Artikel gaat verder onder de foto:


Lange wandelingen

Het stel kwam door drukte er niet altijd aan toe om erop uit te gaan in Den Haag. ”Door het coronavirus zaten we dagen thuis en konden niet ergens heen. Toen besloten we om extra lange wandelingen te maken met Po”, vertelt Tonia verder.

Goed voor de hond en goed voor het stel zo blijkt. Door de lange wandelingen leerden ze de stad steeds beter kennen. ”Door toen veel foto’s te maken kwamen we er achter dat Po heel fotogeniek is.”

Artikel gaat verder onder de foto:


Scheetjes

Tonia besloot een Instagram account aan te maken voor de Franse Bulldog om haar foto’s te delen. ”Binnen twee maanden hadden we 4000 volgers. We merken dat mensen heel vrolijk worden van haar foto’s en veel dingen herkenbaar vinden zoals de scheetjes die de Franse Bulldog laat.”