112

Eigenaar Almelose tankstation plaatst beelden van messenzwaaiende overvaller op social media

Woensdagavond werd het pompstation van Rob Leus overvallen. Rond 21.00 uur ’s avonds liep er een man binnen die een vrouwelijke medewerkster flink liet schikken.

De overvaller bedreigde de vrouw met een mes om vervolgens er vandoor te gaan met een onbekend geld bedrag. De politie heeft het mes in de buurt gevonden en is nog op zoek naar de man.

Tweede overval

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte met een mes rond zwaait. De man loopt met zijn hoofd omlaag richting te toonbank. Vervolgens haalt hij ietwat ongemakkelijk een flink mes tevoorschijn. Als het te lang duurt voordat de pompmedewerker de kassa opent maakt de man meerdere stekende bewegingen. Als zijn geduld op is slaat hij tegen het spatscherm op de toonbank.

Het is niet de eerste keer dat een tankstation van Leus wordt overvallen. Op 29 februari werd de zaak al overvallen door een man die een pistool bij zich droeg. Ook deze man is nog niet aangehouden.

Overvaller op beeld

De camerabeelden van de overval plaatste Leus op Facebook en werd bijna twee duizend keer gedeeld. Hiermee hoopt hij de overvaller op te sporen. ‘Hij staat er prima op. Deze idioot moet zo snel mogelijk achter de tralies., schrijft Leus bij de camerabeelden.

Posted by Rob Leus on Wednesday, May 20, 2020