Lifestyle & Entertainment

Eerste döner kebab drive thru van Nederland opent in Duiven

Vanaf februari kunnen de Burger Kings en KFC’s van deze wereld zich opmaken voor een geduchte concurrent. Chico’s Place opent dan de eerste döner kebab drive thru van Nederland op een bedrijventerrein in Duiven.

“Dit is uniek in Nederland”, laat Eyyub Uyar weten aan Hart van Nederland. “Onze drive thru wordt de eerste plek waar je een broodje kebab vanuit de auto kunt bestellen.Waarom dat eerder nergens nog kon? Misschien durfden anderen niet?”

Aan durf heeft ondernemer Uyar geen gebrek. Hij opende tien jaar geleden zijn eerste zaak in het centrum van Arnhem. Inmiddels heeft zijn Chico’s Palace drie vestigingen. De geplande döner kebab drive thru wordt vestiging nummer vier. “Ik hou van grote uitdagingen, maar je moet er hard voor werken.”

Waar zit de döner kebab drive thru straks?

Een leegstaande koffiezaak op het parkeerterrein van de Makro in Duiven is de beoogde locatie voor Chico’s Drive. De verbouwing is op dit moment in volle gang. Als het een beetje meezit, gaat het fastfoodrestaurant de eerste week van februari open. “Als er niks tussenkomt”, voegt Uyar snel toe. “Je weet nooit zeker of alles wat je hebt besteld, ook op tijd binnen is.”

Volgens de Arnhemse ondernemer zoeken mensen naar iets nieuws en dit is er nog niet in Nederland. “Daarom willen wij het groots aanpakken, met als het even kan meerdere vestigingen. Zoals McDonald’s, Kentucky Fried Chicken en Burger King het ook doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chico’s Place (@chicos_placearnhem) op 31 Dec 2019 om 12:33 (PST)

Beeld: ANP