112

Dronken man laat geslachtsdeel zien aan minderjarige meisjes bij Rotterdam Centraal

Een dronken man heeft woensdagmiddag zijn geslachtsdeel laten zien aan een aantal minderjarige meisjes bij Rotterdam Centraal. Een andere man onder invloed probeerde diezelfde middag een kinderdagverblijf binnen te dringen.

”In de middag stonden wij bij het centraal station toen wij werden aangesproken door een aantal minderjarige jongedames”, laat de Rotterdamse politie weten op Instagram. ”Zij waren zojuist getuige geweest van een dronken man die zijn¬†geslachtsdeel liet zien aan hun . Om vervolgens voor hun al lachend te”wildplassen”. De politie zegt dat de man direct is aangehouden.

Snel ter plaatse

”Later op de middag kregen wij een prio 1 melding”, zo gaat het bericht verder. ”Een dronken man probeerde een kinderdagverblijf binnen te komen. De medewerkster probeerde aan de andere kant de deur dicht te houden, maar de man stond met zijn halve lijf ertussen.¬†Wij waren gelukkig binnen 1 minuut ter plaatse.”

De man bleek bij aankomst nog tussen de deur te zitten en kon worden aangehouden. Er bleek nog een vriend van de man aanwezig te zijn, die ook werd aangehouden. Het duo bleek opstandig, zo blijkt uit het bericht van de politie. ”En als je dan ook nog eens tijdens je aanhouding jezelf verzet en gaat spugen, dan krijg je van mij een gepaste behandeling.”

De drie verdachten zijn overgebracht naar een politiecel.

Foto: Politie Rotterdam