112

Twee kinderen, moeder en oma overleden bij drama Etten-Leur, politie zoekt vader

De vier overleden personen die gisteren werden aangetroffen in een woning in Etten-Leur, zijn twee jonge kinderen, een moeder en een oma. Dat bevestigt de politie. De vader van het gezin, de 33-jarige Onur K., wordt nog gezocht door de politie.

Lees ook: Vier lichamen gevonden in huis Etten-Leur, politie gaat uit van misdrijf

De politie houdt rekening met een misdrijf en onderzoekt de betrokkenheid van de man. Ook maakt de politie zich zorgen om het welzijn van de man. Om die reden is besloten twee foto’s van de man vrij te geven.

Drama in Etten-Leur

Zaterdag rond 18:10 trof de politie de vier lichamen aan in een woning aan de Dasseburcht in het Brabantse Etten-Leur. De politie meldt in een persbericht dat het voor de agenten die als eerst ter plaatse waren niet direct duidelijk was wat er was gebeurd. De brandweer heeft metingen verricht om de veiligheid van de agenten te waarborgen.

De forensische recherche is de hele avond en nacht bezig geweest met sporenonderzoek. Ook vandaag vindt er onderzoek plaats in de woning. Er is een buurtonderzoek gedaan en ook is er een Team Grootschalig Onderzoek opgestart, bestaande uit 15 rechercheurs.

Foto: Politie