Center Parcs sluit alle vakantieparken in Nederland vanwege coronavirus

Ook mensen die op vakantie zijn in eigen land krijgen te maken met het coronavirus. Center Parcs sluit vanaf maandag 12:00 al haar parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De maatregel volgt na het besluit van de overheid om per zondag 15 maart 18:00 alle horecagelegenheden te sluiten. Op de website meldt de vakantiehuisjesverhuurder: “Naar aanleiding van de aangekondigde uitzonderlijke maatregelen, kunnen wij onze vakantieparken helaas niet meer exploiteren en moeten wij alle Nederlandse vakantieparken van Center Parcs sluiten.”

Center Parcs gesloten tot 6 april

In Nederland gaat het om de parken De Huttenheugte, Parc Sandur, De Eemhof, Park Zandvoort, Port Zélande, De Kempervennen, Het Heijderbos, Limburgse Peel en Het Meerdal. De restaurants in de parken waren al gesloten sinds gisteravond. De parken blijven gesloten tot en met 6 april.

Gasten die hun verblijf in het water zien vallen door de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen, krijgen een voucher ter waarde van hun originele reservering. Zij kunnen deze gebruiken voor het boeken van een volgend verblijf.