Opmerkelijk

Almelose agentes laten droom kleine politiefan uitkomen

Twee agentes hebben in Almelo de droom van een jongetje laten uitkomen. Hij was in de speeltuin aan het spelen toen er een politieauto voorbij reed met daarin “toevallig twee van de leukste agentes van het bureau”.

Het was op dat moment rustig, dus de dames besloten hun tijd te gebruiken om het kleine jongetje een groot plezier te doen. Hij mocht een politiejas aan, meerijden in de auto en als klap op de vuurpijl de sirenes aanzetten.

Lees ook: Agent sust kindje in slaap na ongeluk op N224

‘Niks mooiers’

Aan het gezicht van het jongetje te zien heeft hij de smaak te pakken en dat doet de agentes goed: “Niks mooiers dan zo’n koppie te zien glunderen!”.

Geluksdag! Ben je gewoon lekker aan het spelen in de speeltuin, zie je als politiefan een politieauto voorbij komen waar ook nog eens toevallig twee van de leukste agentes van het bureau in zitten! Gelukkig was het op dat moment ook net even rustig qua meldingen waardoor er even tijd was om spontaan een droom van deze kleine grote vent in vervulling te laten gaan! Niks mooiers dan zo’n koppie te zien glunderen! 😊

Posted by Politie Almelo on Sunday, September 6, 2020