Opmerkelijk

Youtubers Ties en Govert 'aangeslagen' dat ze weer de Amerikaanse cel in moeten

Youtubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn “aangeslagen en geschrokken” dat ze weer terug de cel in moeten tot ze de gezamenlijk te betalen boete van 4500 dollar hebben voldaan, vertelt hun manager¬†Thomas Scherpenzeel.

“Je moet nagaan dat je vastzit, dan uiteindelijk juridische hulp hebt, er komt een voorgeleiding een schikking, en die schikking betekent dat je terug de gevangenis in moet”, vervolgt hij. Maar, zowel Ties als Govert als hun familie vinden het “een prettig gevoel” dat ze weer naar Nederland mogen.

Lees ook: Youtubers Ties en Govert komen eind deze week naar huis

“Ze hadden geen intentie om iets mis te gaan doen”, benadrukt Scherpenzeel. “Het is geen publiciteitsstunt geweest, uiteindelijk zijn het Youtubers die hun verhaal via video wilden doen.”

De twee werden opgepakt in Area 51 , een zwaarbeveiligd militair terrein in de Nevadawoestijn. Al jaren gaan er speculaties dat op het terrein allerlei uiterst geheimzinnige dingen gebeuren. Zo zou er in de jaren ’70 in Roswell een ufo zijn neergestort en het ding plus de inhoud zou naar Area 51 zijn gebracht.