Opmerkelijk

Willem II-fan laat KNVB-beker op zijn rug tatoeëren

In Amsterdam heeft iedereen het over de topprestaties van Ajax in de Champions League, maar er is ook een andere Nederlandse club die lekker bezig is. Willem II is inmiddels opgeklommen naar de achtste plek in de Eredivisie en in de beker is de finale gehaald.

Superfan Wesley Raaijmakers uit Tilburg is zo trots dat hij maar alvast de KNVB-beker op zijn rug heeft laten tatoeëren.

Een dag na de gewonnen halve finale tegen AZ zat Wesley al bij de tattooshop. “Ik zei tegen mijn vrienden dat ik de beker op mijn rug laat zetten als Willem II de finale haalt.” Onder het kunstwerk staat de datum van de bekerfinale geschreven.

Hele prestatie

Spijt gaat de superfan niet krijgen van zijn tattoo. “Wij maken als Willem II-supporters misschien wel nooit meer een bekerfinale mee. De tattoo is meer een aandenken aan het behalen van de finale.” Wesley gaat sowieso nog een keer langs de tattooshop. Als Willem II de beker pakt dan komt er ‘winnaar’ in de beker te staan. Gaat tegenstander Ajax er met de winst vandoor dan komt er ‘finalist’ te staan.