Gezondheid

Wie helpt ernstig zieke Koen (11) met de uitbreiding van zijn 'kaartenhemel'?

De 11-jarige Koen, ADO-supporter in hart en nieren, heeft een kwaadaardige bottumor, moet al een onderbeen missen en ligt op dit moment in het ziekenhuis om een zware chemokuur te ondergaan. Om hun jonge fan een hart onder de riem te steken, deed ADO een oproep: stuur een kaartje naar Koen.

Inmiddels heeft de jongen al meer dan 700 kaarten en een hoop cadeaus gekregen, maar: daar kan nog meer bij, vindt de Haagse voetbalclub.

Koen voelt zich heel rot door de chemokuur maar de kaartjes, die zijn ziekenhuiskamertje hebben veranderd in wat hij “zijn eigen kaartenhemel” noemt, toveren elke dag een grote glimlach op zijn gezicht. “Namens Koen en zijn familie willen wij iedereen, die een kaart of iets anders heeft gestuurd, ontzettend bedanken”, meldt ADO op Facebook bij foto’s van de kaartenzee.

Oproep

De verpleging is niet heel blij met de ‘kaartenhemel’, maar daar heeft ADO natuurlijk geen boodschap aan. Sterker nog: kom maar door met die kaarten. “Koen ligt helaas nog wel even in het ziekenhuis en wij doen een oproep om het de verpleging nog wat lastiger te maken!

Ook een bijdrage leveren aan Koen’s kaartenhemel? Stuur je kaartje(s) naar:

Prinses Maxima Centrum
Heidelberglaan 25 
3584 CS Utrecht
Tav Koen Van der Velden