Opmerkelijk

Vrouw tijdens date gedumpt op strand, politie schiet te hulp

De hulpverleningstaak van de politie is heel breed op te vatten, zo bleek afgelopen weekend. Agenten schoten een vrouw te hulp die na een date was gedumpt op het strand bij Katwijk.

De vrouw had een date met een man die ze onlangs had leren kennen via een datingsite. Ze hadden afgesproken een dagje strand te doen in Katwijk.

Gedumpt ver van huis

Op een gegeven moment moest de man wat uit zijn auto pakken, zo zei hij. De man kwam echter niet meer terug. Hij liet zijn date alleen achter op het strand op haar handdoekje, in badpak, op slippers en zonder portemonnee. Ze was volgens de politie tevens ver van huis.

De dame vroeg politieagenten om hulp. Zij troffen haar ontredderd aan, schrijft de politie Katwijk in een Facebookbericht. De agenten hebben de vrouw thuisgebracht, omdat ‘andere opties niet wenselijk waren’. “Op zo’n moment maken wij een afweging naar aanleiding van de omstandigheden en de persoon die wij voor ons hebben.”

Wat de vrouw nou precies is overkomen en of ze is bestolen, wil de politie niet bekendmaken.

Heb jij ook een horrordate gehad en wil jij je verhaal doen? Neem dan contact op met de redactie. Mail naar hart@sbs.nl of stuur ons een privébericht met je verhaal en telefoonnummer.