112

Vluchtende brokkenpiloten achterna gezeten en gebeten door hond in Ittervoort

Twee vluchtende brokkenpiloten zijn zondagochtend te grazen genomen door een hond toen zij er vandoor wilden gaan na een ongeval in het Limburgse Ittervoort. De bestuurder van de witte auto ‘parkeerde’ de auto vlak naast een woning aan de Napoleonstraat.

De melding kwam rond 05:15 binnen bij de hulpdiensten.

Snelle viervoeter

Voordat zij ter plaatse waren probeerden de twee inzittenden van het voertuig de benen te nemen. De bewoner van de woning liet op dat moment haar hond los op de twee mannen. Tegenover De Limburger vertelde een ooggetuige dat een van de twee te grazen werd genomen door de viervoeter. De politie kon het kort daarna overnemen van de hond.

Na een blaastest werd het duidelijk dat de 23-jarige bestuurder uit Ittervoort teveel had gedronken. Ook is er bloed afgenomen bij hem om te controleren wat er nog meer in zijn bloed zit. Na controle van het voertuig werden er ook xtc-pillen gevonden. De 40-jarige passagier had deze bij zich. Die pillen zijn in beslag genomen.

De twee mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om hun verwondingen te controleren. Het is niet bekend wat de aard van de verwondingen is.

Beeld: Track ’88