Een echt 'worstenbroike' maken is een ware kunstvorm. Een 'worstenbroike' maken dat helemaal veganistisch is, lijkt bijna onmogelijk. Maar na twee jaar proberen is bakker Remco Beekman eindelijk tevreden. “Bij testen vroegen mensen zich ook af of er geen fout was gemaakt, en ze wel echt een vegetarisch broodje hadden”, vertelt hij aan Brabants Dagblad.Tarwe-gluten en tarwe-eiwittenZijn geheim is een vulling van tarwe-gluten en tarwe-eiwitten: “Het is qua uiterlijk in elk geval identiek, je kan het verschil niet zien.” Beekman heeft het plantaardige broodje niet zomaar voor de tweede Week Zonder Vlees heeft ontwikkeld en hij wil het in het assortiment houden. “We willen voor alle diëten een worstenbroodje aanbieden". Lees ook: Al je favoriete ijsjes zijn straks ook in een veganistische variant te koop Volgens de krant heeft hij 3.500 broodjes gebakken. Het is te koop in zijn winkels in Den Bosch en Vught en via de app Picnic.