112

Vader zoekt antwoorden na zware mishandeling zoon: 'Ben in alle staten'

Een vader uit Roermond heeft op social media een emotionele oproep gedaan om erachter te komen wie zijn zoon in elkaar heeft geslagen. Een buurman vond de 21-jarige Brian bewusteloos en flink toegetakeld bij de kerk in het dorp Linne even verderop.

Op de foto die zijn vader op Twitter plaatste, is te zien dat het gezicht van Brian vol blauwe plekken, sneeën en bloed zit. Ook over de rest van zijn lijf heeft hij schaafwonden en hij mist twee stukken van zijn tanden. “Hij is vanochtend thuisgekomen uit het ziekenhuis en ligt nu in bed te slapen. We moeten hem om de twee uur wakker maken. Het is een horrornacht geweest”, vertelt zijn vader Wil.

In elkaar geslagen na avondje stappen

Wat er is gebeurd, is nog onduidelijk. Brian ging met een groep vrienden op stap in Linne, waarna hij alleen naar huis ging. Hij weet daar zelf niets meer van en werd uiteindelijk rond 04.00 buiten bewustzijn gevonden bij de kerk in het dorp.

Lees ook: VIDEO: Steekpartij op station Bloemendaal, zes tieners gearresteerd

Vader Wil denkt dat zijn zoon na het uitgaan in elkaar is geslagen door een groep jongeren. “Ik ben in alle staten”, schrijft hij onder zijn oproep op Twitter. Hij heeft aangifte gedaan voor zijn zoon. De politie onderzoekt de zaak, maar Wil hoopt dat mensen die iets hebben gezien zich ook bij hem melden.